Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden

Backlinks, je hoort het vaak..

Als je bezig bent met je SEO heb je vast wel eens wat gehoord over linkbuilding en het verkrijgen van backlinks.

Veel mensen weten ten eerste niet hoe ze aan backlinks moeten komen en ten tweede niet wat backlinks zijn die een positieve impact hebben op je website en welke backlinks een negatieve impact hebben op je website. 

Wij van Glorydigital hebben een breed linkbuilding netwerk met backlinks die goed zijn voor jouw website. 

Linkbuilding kan ook een zeer negatieve impact hebben op je posities als je het niet goed doet dus het is zeker aan te raden om linkbuilding over te laten aan een specialist. 

Doordat ik veel eigen affiliate marketing websites heb die ik zo hoog mogelijk in Google wil krijgen heb ik in het verleden zeer veel gedaan en uitgetest op het gebied van linkbuilding. 

Omdat ik zoveel praktijk ervaring heb met linkbuilding kan ik de ideale persoon zijn om de linkbuilding aan uit te besteden. 

Wat kost linkbuilding?

Veel mensen beginnen altijd met de vraag wat kost het. Ik raad altijd aan om te kijken naar wat het oplevert. Ik weet uit eigen ervaring dat een paar posities hoger in Google heel je bedrijf kunnen veranderen. 

Als je een top 10 positie hebt in Google ben je zo dicht bij enorm veel kliks. Linkbuilding kan het laatste zetje zijn. 

Maar wat kost linkbuilding nou precies? Veel bedrijven hebben vast pakketten voor linkbuilding en beloven een vast resultaat. Echter is dit simpelweg niet hoe SEO en Google werkt…

Je resultaten hangen af van hoe goed de backlinks zijn die geplaatst worden en ook hoe hoog de concurrentie is. Hoe hoog de concurrentie is kun je bijvoorbeeld zien door de ‘zoekwoord moeilijkheid’

Wil je ranken op ’trimsalon Heerhugowaard’ dan is dit (natuurlijk) veel makkelijker dan wanneer je wilt ranken op ‘hypotheek aanvragen’

Dit gezegd hebbende kijk ik eerst naar jouw website en breng naar aanleiding van mijn onderzoek een offerte uit. 

Bij ons kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Resultaten

SEO en linkbuilding worden vaak als duur beschouwt, omdat je niet direct het resultaat ziet. Zo duurt het met SEO 6-9 maanden voordat je echt op moeilijke zoektermen naar voren gaat komen en kan het soms tot wel 2 maanden duren voor je website geïndexeerd is in Google. 

Door consistent bezig te zijn met SEO ga je op den duur resultaten zien die je echt zullen verbazen. 

Zo is dit een voorbeeld van een website van mij wat ik in 3 maanden tijd heb bereikt. 

Je moet je beseffen dat wanneer je 3.000 bezoekers per maand krijgt door SEO dat deze 3.000 bezoekers ten eerste helemaal gratis zijn en ten tweede dat wanneer je deze bezoekers zou binnenhalen via ads het je € 3.000+ zou hebben gekost. 

SEO resultaten